Tuesday, May 5, 2009

SYUKUR ALHAMDULILLAH ;)

baru tadi aku membuak frenster yg dah lamer berusang
maner taknyer, dahlah orang anta comment pun kurang plus aku tgh kecewa dgn permasalahan kos di UIA..
tp mood aku tiba2 jer berubah secara drastik, macam reaction potasium ngan oxygen, terus gembira dalam bilangan saat = o.oooooooooooooo1seconds

haha..nampak sangat aku dah muler merindui kimia, calculator, pen, experiment, kawan2..
yer2 jer aku ni..ntah2 masuk U nanti nyesal..(apsallah aku tak tido banyak2 tyme kat umah)haha....

nilah komen dari sahabatku Fadhillah Razi..
saper tak kenal..taiko Badar tuh..bising dalam surau, abeslah sejadah melayang belakang ko..
aku tak pernah kene lagi,alhamdulillah...padahal aku paling SENYAP dalam surau..ngengeeee~

ni komen yang aku dapat kat fs
"naza kate, ari tu dye ad g karnival pndidikan.. org y inchrge utk uia tu ade kte ..
nnti ade talk kt uiam utk students y nk tuka kos..
naza kte kt aku..
cthnye, ko time twrn uia tu, then nnti kt sne akn ade talk psl kos y ko dpt(sn hyt)..
kalo ko stil x mnt ngn kos y ditwrkn, ko bole mntk tuka.. tu cre ptma..

ade lg satu cre... kalo ko go on je ngn kos y ko dpt, the total cgpa, ko dpt 3.5 n above, uia akn twrkn kos medic kt ko.. cmtulaa..(based pd xperience kwn kakak naza)

tp aku rase, kalo ko nk tuka terus pun bole!
kalo ko nk further in4mation psl uia ni, ko le cntctnaza! dye da buat hmwork awl2 da..
aku pn ingt nk amik mtrx mula2, cz aku dpt sn fzikal kt uia, tp ble aku taw bole tuka, aku ingt nk amik uia.. cz kt mtrx 4 sure kne struggle habis2! but all, up to you..dan bgantung pd istikharah masing2..

pe2 pon aku doakn y t'baik tuk kite sume..insyaAllah
"

hapie tak hapie Allah jer tau..
tapi tak konpem aku dapat medic kat saner

at least aku ade chances

so i have made up my desicion,
UIA HERE I COME

abislah sape2 yang anti aku ngan fadhilah razi..

see u there!!

6 comments:

F a r i z z a i d I said...

Alhamdulillah,
tp ak rase kaw x yah la tanye student.
kaw trus call bhagian pengambilan pelajar!

sarah_liyana said...

well done my dear..
juz do ur homework more la..
hehe..

humbleServant said...

to F a r i z z a i d I:
calling2 ni aku lemah sket..takut plus kang dier tak cayer aku ni pompuan...
mesti nak cakap cam ni..
example..
aku:hello, assalamualaikum..
dier:ni saper?
aku:izzati
dier:ni laki ke pompuan
aku:(fed up)...

buakn sekali,malahan setiap kali.haha

humbleServant said...

to sarah_liyana :
homework??
aku raser word sesuai research lah..hehe

auni izzati said...

ko je yang cuak terlebih.
ngahaha
aku pun tak pernah kena baling sejadahh

weyh kalo aku kawin dengan duda, ko gi tak kawin aku?
hahahaha

humbleServant said...

to auni izzati:
wahai sahabat dunia akhirat ku
ko kawen ngan duda ker ngan saper2 ker
ngan kekasih aku ker(pakwer pun tarak)
aku akan g
saper duda tuh..
Mr. Bond..gitu sampai aku mati pun sure ko tak kahwin ngengeeee~~