Thursday, May 7, 2009

reUnion class 517

Assalamualaikum.....

Alhamdulillah, wat kali ke3 aku kuar umah ngan kengkawan, Well bukan senang nak dapat kuar ni, lagi2 g time square. Mama siap kasi ceramah free lagi

"ASYIK2 KUAR!!"

Hehe..Janji dapat kuar.Ok. Aku menggunakan alasan reunion klas untuk kuar umah hari ney.Lgpun aku tak tipu..Memang ader reunion clas pun.Walaupun tak sume bleh hadir, kehadiran 4 pempuan dan 7 org laki cukup menghangatkan suasana. Ader gak yg bukan dari clas aku..Tapi dah satu skolah, mestilah rindu gakkan. Org kata kenangan di tingkatan 5 adalah yg paling indah. Aku tak pernah bangkang pun pasal tuh.Dah ketara mmg btol pun..
duduk dari kiri faezah, maisarah, aku , addri, amar, sound, syawal, naim
yang tak reti duduk dari kiri shazea, mole, rempit



OK..Aku antara yg awal sampai.. Anak solehah. Ayah yang anta ..haha. Act aku tak tau camaner nak tuka train dari Kepong, terpaksa lah mintak tolong Ayah antakan. Sampai jer kat ts, aku round2 jap kat dalam. Besar gak. Dulu time aku g ngan member aku, tak terasa besar pun. Mungkin sebab main reason aku datang arituh nak g Cosmo. Taubat aku tak g Cosmo dah pas ni. Muntah2 ak naik DNA mixer. Bazir duit jer. Disebabkan kepala aku yang sangat memeningkan, aku akhirnyer terpakse tido di kawasan permainan kanak2. Sian kawan2 aku. tak dapat aku nak teman dorunk.
Ingat aku yg sampai awal.Mole call aku sowh g Starbuck. Sincerely aku tak penah masuk Starbuck sbb aku rsa org kaya jer mampu g. Dlm tuh ader Amar , Shazea, Mole ngan Naim PUM. Aku pun lepak ngan dorunk sementara tunggu yg lain. Tetiba muncullah muka2 yg aku rindui. Maisarah. Faezah, Sound dan yang plg aku rindu Addri. Haha... Tulah klasmate2 aku. Disebabkan keriuhan yang kami cetuskan kami pun bla dari Starbuck. Starbuck bukan cam pasar malam . Leh gelak kuat2..Haha...

Muler decide nak g cinema. Aku on jer.Cumer tak tau nak tgk citer per. Maisarah nak tgk Wolverine. Aku dah tgk dah. Dahlah tyme kat mid mahal towl harga tiket, blockbusterkan. Sampai 12 inggit.Dah pakat ramai, g men bowling ah. Tuh mmg aku suker. Sebelum tuh, luper nak g tau.. Syawal pun datang. yang tak tahan dak2 pempuan,"Maner stokin,maner stokin..Syawal dah datang." Hehe . Syawal kan Badar.. Syawal dah ader jambang.. Hehe..


Bowling pun start.. Ingat Syawal pro~~.. masuk jari pun salah. Hehe. Klik SINI kalu nak tau citer syawal.. Muler2 game tak memberansangkan. Akhirnyer aku berjaya mendapat rentak. Last round baru dapat double strike. Oklah.Overall 120 points. with 3 strike..Tak memuaskan, but oklah.. Plg tinggi Amarlah. Raja bowling.Tgk gaya baling pun tau dah.Paling low Incik Addri..haha

Dah abes maen bowling, makan plak kat food court. thanx kat Shazea sbb blanja sundae kat Mc'D ngan air. Hantu Adrri, Syawal blanja .Aku tak..Haha.. Kechik pun datang, kawan aku kat plkn. Nek mercedes tuh.Ala ayah dier nyer, bukan dier nyer pun..huhu..
Lastly, aku balik naik LRT. Penat mmg penat tapi puaslah.. Sampai umah, solat asar . Teman mama ukur baju raya..Awal btol mama tempah.masa kedai tuh bleh tetido plak .Maner tak nyer, jauh tuh berjalan kaki dari ts ke LRT... ;)









































8 comments:

sarah_liyana said...

best r korang dpt bwt reunion..
aku pon nak gak..
hehe..seronok kuar ngn kwn2..

shikin said...

haha..btol3...f5 plg best..heheh... skrg cosmo brpe weh?? last time aku g mase f3..huhu.. dulu 30 je..skrg? ayt menghangatkan suasane tak bla doe..hehe.. ko pki kasut kn?? xyh stokin.. huhu..aku xde kasut..alasan..haha.. bpe point ko dpt men boling?

Wal said...

oi oi perli aku maen kah. haha

humbleServant said...

to sarah : jom2 kuar lagi..duit plkn aku tak abes lagi ;)

to shikin : aku tak ingat .30 sumthing gak..
aku dapat 120 jer..

to Wal : neder perli..aku kutuk lah..haha

auni izzati said...

siud je,kuar kuar kuar.
weyh, aku masuk lagu baru dalam blog, pekena ah.
hahaa

auni izzati said...

haha, bajet lak tanak ngaku kaye guna produk herbal life :D
berapa ribu aeh abissss :D

-hambali kem slm-

Wal said...

hoit ade jambang itu lmbg kelelakian. hohoho

humbleServant said...

to auni : hambali maner plak ni..tak knal

to Wal : lambang kelelakian konon.. nak tunjuk macho macam Wolverine lah tuh..hehe