Monday, May 4, 2009

AKU DI TAGGED!!

A) People who have been tagged must write their answers in their blog.
B) Tag 8 people to do this quiz.
C) Continue this game by tagging 8 other people

1.What have you been doing recently?
tengok ulanagn kosert af minggu ke 8
2.Do you ever turn your cell phone off?
of courselah, kalu negro tuh kacau aku..
3.What happened at 10am today?
tido..penat baru balik dari kampung kat perak(padahal tak drive pown)
4.When did you last cry?
semalam.. :(
5.Believe in fate/destiny?
mestilah aku cayer...kan ker kiter islam..percayer ngan kuase allah..takdirnyer
6.What do you want in your life now?
aku nak jadi surgeon,aku nak kos asasi paerubatan kat uia..bukan asasi sains hayat..
7.Do you carry an umbrella when it rains or just put up your hood?
kalu pakai sweater, aku tak pakai payung lah...
8.What’s your favourite thing to do on the bed?
berangan...berangan dan akhirnyer terlelap(my habit)
9.What bottoms are you wearing now?
hadiah opah aku, de corak flowers, purple in colour ma!
10.What’s the nicest things in your inbox?
message dari dierlah...
11.Do you tend to make the relationship complicated?
tgk keadaanlah..haha
12.Are you wearing anything borrowed from anyone?
takder plak
13.What was the last movie you caught?
wolverine...memang best arh..tapi aku ah spoiler..time tgk wayang bleh tido!!
4.What are you proud of?
to be born in Islam
15.What does the oldest text msg in your inbox say?
malas ah nak bukak..fon aku kat ruang tamu..keh3
16.What was the last song you sang out loud?
mesti korang tak tahu...7 hari by rabbani(ak layan nasyid lah)
17.Do you have any nicknames?
i)amuk...sebab suare aku macam dier..11)tilan..sebab ader tibai(izati baihaki)haha
18.What does the newest text say and from who?
panjang sangat ..ak pendekkan "izzati,aku dapat campus kat pj.ko g?" ak tak reply ..malas..
20.Are you currently happy?
aku tgh sedih ni...tak tau nak g uiam ker matrix..
21.Who gives you the best advise?
cik din aku "kiter belajar bukan nak dapatkan apa yang kiter nak tapi kiter belajar mengenal Allah"(baru smalam aku dengar dari beliau pas solat subuh..
22.Do you eat whipped cream straight from the can?
pekejadah?? aku dietlah..
23.Who did you talk on the phone last night?
Dr. Amy(ex-graduan UIAM)
24.Is something bugging you now?
bugging tuh aper

!25.Who was the last person to make you laugh?
banyak sangat ..

NEXT TAG :
* Once you’ve been tagged you are supposed to write a note with 16 random things, facts, habits or goals about you
.* At the end, choose 16 people to be tagged.
* If I tagged you, it’s because I want to know more about you.

FACTS HABITS GOALS.
1. aku suka berangan buat show mase dgr mp3

2.im dying to be a surgeon

3.aku takut exam

4.suker tangguh kerja

5.aku penah cakap uhibbuka to 3 mans..(pas ni taubat tak buat dah)

*uhibbuka=saya suker awak dalam bahasa arab

6.patrick dempsey, aku penah minat dier..kipas susah mati beb

7.auni....kawan baik aku..sometimes musuh aku..haha

8.aku benci blogging..seyes

9.suker tgk Las Vegas....

10.aku nak kahwin by 25.

11.aku nak suami aku imam masjid negara..haha

12.aku tunggu dia sampai mati...

13.aku ader simpan gambar dia dalam mp4 aku.

14.ak simpan sume message dier.

15.aku takleh lupakan dier..

16.aku harap aku dapat jumpa dier..
TAG KE 3
1. Anda rasa anda hot?
aku hot???lu pikirlah sendiri..kalu aku angelina jolie..hot kowt!!!(ni kena ader bibir cam shikin ni)
2. Upload gambar kegemaran anda


3. Kenapa anda suka gambar ini?
dak2 ni chumeylllllllllllllllllll
4. Bila kali terakhir anda makan piza?
beberapa ari lepas..pisa domino..
5. Lagu terakhir yang anda dengar?
tgh dengar..
6. Apa yang anda buat selain menyiapkan tag ini?
dgr mp4
7. Selain nama anda sendiri,anda suka di panggil dengan panggilan apa?
zaty..
8. Tag lagi 6 orang:
1.shikin bibir tebal
2.fariz zaidi
3.sarah
4.cik bulan
5.fatimah
6.syawal

9. Siapa no 1 di atas pada anda?
dak yang suker membahan aku..tapi aku suka kawan ngan dia ;)..budak sebelah bilek aku..
bibir dier tebal.hak3..
10. No.3 ada hubungan dengan siapa?
sarah ada hubungan dengan safwan(copy kat auni..haha)
11. Kata sesuatu berkenaan orang no 5 di atas
aku baru kenal ngan dier kat dunia blog ni..kat maktab knal gitu2 jer.
12. Bagaimana pula dengan no 4?
haha...dier exroomate yang no3 tuh..
13. Siapakah orang no 2?
yokes...bwp yang ikhlas!!
14. Pesanan kepada no 6 u have been tagged!
aku harap ko buatlah!!

2 comments:

sarah_liyana said...

eh..
aku bkn exroomate moon r..
hehehe
aku ske bert5andang ke bilek die jer..
sbb bleh mkn kat c2..
huhu~

Anonymous said...

I consider, that you have deceived.