Wednesday, August 26, 2009

Aku Biler?

tatkala membuka fb
terkejut melihat sahabat2 lama di tgb dulu
dah fly ah dorunk
kat US
aku?
aku?
aku?
aku?
.
.
.
.
.
.
mungkinkah lagi 2 taun
aku di
University College Dublin
University of Nottingham
.
.
.
ke kat India jer
haha
.
.
.
.
inilah peransang aku untuk fly
kalau faiz talib , noryang , fatin, rashid, akram, dilla dah fly
aku pun bolehlah
.
.
insyaAllah
tunggu muka aku kuar kat salam perantauan lagi 3 taun
lek ah
IB 2 TAUN jer
[chewah]

9 comments:

F a r i z z a i d I said...

sk pun nj jugsk!

humbleServant said...

fariz : salah eja ker
camnilah, saya pun nak jugak
haha

sarah_liyana said...

hahaha
ko?
ko?
ko?
ko?
ko?
ko?
ko?


rmei nyer nak fly..hehehehehe..

ala..at least peluang anda untuk ke luar negara sgt tinggi..aku dah xde peluang r...aku kat perak je insya Allah...

AxL VoGa said...

tu yg kt vanderbilt ke?

humbleServant said...

sarah : jgn cakap cam tuh
kat mana2 pun kita boleh suksess

che : haah.ner ko tau?

auni izzati said...

aku aku aku?
haha
takpe, i;l b welcoming u guys when it comes to mid term breaks.okay?

AxL VoGa said...

kwn aku 3org kt sane
engineering
bulan 6 lepas diorang fly kan?
under jpa kan
budak laki dlm gmbr yg 'ayu' skit tu ade menari zapin kt sane..ade dlm youtube..tgk la..ade jgk diorang wat persembahan bunkface..solo die vice-pres BAD SAS..pergh~

humbleServant said...

auni : thanks pal 4 become understanding.
erm, mid term breaks aku tak balik malaysai, aku nak g mekah..
haha, koya giler

under mara kot kawan2 aku nih
erm, rashid laki ayu tuh.haha
dier mmg camtuh tp dia baik.
Vice badar kisas ker??
nih ko terkilan ker bangga
susah nak tafsir emotion ko
hehe

AxL VoGa said...

bukan kisas..but SAS (sekolah Alam shah)....