Thursday, June 4, 2009

aku cute??

haha
mmg lawok
smalam aku gi Damai Service Hospital
ada appoinment ngan Dr. Tan
kali ke 2 aku pegi
masuk2 jer bilik doc tuh


Dr. Tan : Is this medical check up 4 university?

Aku : Yup.

Dr. Tan : What program?

Aku : IB diploma.

Dr. Tan : If you fly to oversea, you need to have an immunisation bcos your antibody is zero.

Aku : ???????(Patutlah memanjang jer sakit)

Dr. Tan : If you abroad, u'll easily get infected.

Aku : (Adoyai cakaplah melayu.. Ni kan Malaysia)

Dr. Tan : Is she .........(Dia tanya mama).. Explain to your mummy.

Aku : (Lorh,nak kene aku explain ker)

Dr. Tan : Macam nih .......

Aku : (Pandai pun cakap melayu, gagap pun takper. Dok malaysia kenelah pandai guna bahasa ibunda yer^^, )
Dr. Tan : (Dah habis dier tanya mama pasal aku, tetiba jer)..She is cute...
hoho
ulang balik cik doktor
muahahaha
aku cute???
kembang tekak + ulu hati + jantung + pancreas + duodenum + intestines
ambik ko
.
.
abes sumer ilmu bio aku
.
.
.
ni nak praise aku apsal ni....
nak kata berbaloi ah aku gi medical chkup kat spital ni
tak cukup 201 hinggit
kena tambah 37 hinggit
201 + 37
=
kiralah sendiri...
medical chkup 238 hinggit
sapa nak kata aku membazir
.
.
.
katalah
benda dah lepas
biokanlah
yg penting
.
.
.
.
btolkah aku cute
haha
abeslah kalau pengutuk2 aku bg comment


26 comments:

F a r i z z a i d I said...

aduh,
ak tak tahu kaw membesar
mcm mne lg waktu tuh.
haha.

tp kaw mmg cute.
haha**

salwa said...

dh doc to puji,,trima je..
mmg btul comel la 2..
btw,,i'm from mrsm kubang pasu

fatimah said...

wakaka..
doctor2 rabun kot..
haha..kiddin..
kte bleh tau kte nyer immunisation ea??
bru ku tau..
cetek tol ar ilmu bioa ak ni..
haha..

A.M.A.L.I.A said...

wah..
memang semua kembang nih!
berbaloi gak ngan 238 ringgit !
haha

humbleServant said...

fariz : haha, ko suke en ngutuk2 kau..neway... i accept your compliment,hoho..

salwa : actually nak kata Dr. tuh salah tgk, tak caya tgk ah gambo saya kat laman web kmb, haha..
oh kite ni adek badik mrsm lah",

fatimah : ontahlah, ko ingat bio aku power lah sangatkan..haha.. tapi ko gi jer maner2 private hosp, macamlah ko ngan aku nak fly sok gak.haha

amalia : mmg berbaloi, nak dapatkan pujian ntah paper tuh sampai beratus2 hinggit ",

shikin said...

hurmmm CUTE LA SANGAT...hahahhaa.. aku iklas..:]

humbleServant said...

shikin : ko kene bezakan cute dan tak cute.. haha

aMie Maro0ko Chan said...

bhawhahaa!! kau CUTE doh!!! la la la~~ doktor tuh cute jugak x izzati???

@qiLah said...

wah zati
dokter yg puji tu
nth2 ade hikmah
;D

Lisam said...

olololo...
kiyutnye die..ngalahkan coklat bar ni..
wakakaka

humbleServant said...

amie : doktor tuh cantik, cute tak tau lah..tapi kalau ko ngan 'saudara senegara' ko..
sapa lg cute erh?? muahahaha

qilah : hoho.. doktor tuh bukannya islam pun.. ader hikmah? mungkin zati bakal doktor yg cute(Allah hai, perasan sunggoh ^^,)

lisam : kah3... coklat bar pun coklat bar lah... ader tak org ponah puji pok cik chummeyll?
mesti pok cik lagi kembang dari saya..hehe

sarah_liyana said...

haha..
izzati dah mju gler..
ko cute??
ye la tu..da sume org kte ko kiut..
kiut la..!!
huuu~
tp kalo mse kecik ko sme ngn arif mmg ko cute r..
hahahahahah

humbleServant said...

sarah: ko lagi cute dari aku lah..haha
sama lah ak ngan arrif tyme kecik2 dulu, kan ko dgr mak ak cakap..
dah maju?? naper plak yang ooooi

Wal said...

seperti yg anda jangkakan izzati...
here i go~

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

A.M.A.L.I.A said...

hehe
ikhlas nih:
u'r so cute

=P

humbleServant said...

syawal : nasib baik ko dekad uitm shah alam, kalau ko kat sebelah aku dah lama aku cepuk....haha..
kita jumpa di court..muahahaha

amalia : haha.. jumpalah depan2... langsung x cute..ni puji2 nak upah ker..huhu

A.M.A.L.I.A said...

camner tau nih?
nnti belanja nasik lemak kat kmb tau..
haha

humbleServant said...

amalia : hoho...nasi lemak....
bukan stakat nasi lomak, kambing goreng pun bleh..
haha..nanti kat kmb jangan sombong yer...2gether we strive 4 infinite excellence!!

A.M.A.L.I.A said...

yayah!
we survive togeder-geder ya!

yeah...i;m going to eat,kambing goreng!

yehaaaaaaaaa....haha

humbleServant said...

haha
klakar lah pulok borak kat sini
moh kiter ber YM!!
add lah saya yer Malya..

Qalam Aisyiq said...

Hahahhaha...

Bagus dik Syawal....
Gelak puas2...

HAHAHAHHAHAAH..

akak blum tgk kamu lagi..
nty akak nengok..tahulah akak..

So, kang ni..x bani nak gelak..
hnya ikut adik syawal..
gelak terbahak-bahak..hahahahhahahaha!!

humbleServant said...

qalam aisyiQ : huhu...
syawal tuh mmg, nasib baiklah exclassmate, kalau tak dah saman dah..hak3..

insan_kerdil said...

salam...saje nak menyibuk kat post anti..

erm..insyaAllah betul la kot ape yg dr. 2 ckp..

kan ke Allah jadikan manusia sebaik2 kejadian..4 sure la kita ni cantik n lawa + cute .. ~bersangka baik ngan ciptaan Allah

humbleServant said...

insan kerdil : alhamdulillah...
nilah jawapan yg sebaik2 nyer!!
syukran!!

salwa said...

hantu seksi 2 future kmbians jgk..
jmpa dia kt sna..
xtau nk post comment ni ktna..
so,,kt cni pun xpe kot..

humbleServant said...

salwa : haha, post kat maner2 pun tade hal..thanks btw..