Sunday, August 23, 2009

Theory Of Knowledge??

T.O.K
atau nama lain dier Theory of Knowledge
aku tak tau lah naper
setiap kali kelas TOK
aku sorang jer zzzzZZZZzzzzz....
bukan apa
boring bangat kok
aku tak paham apa yg cg tuh cuba nak ajar aku
its all about theory
i would feel weird
if the other classes said
TOK IS FUN
re they out of mind
bukan aku nak salahkan cg
cg tuh ok jer
tapi kelas aku asyik blaja theory jer
The way of thinking.. bla bla bla
and at the end
aku sorang jer yg tersengguk2 dalam kelas
TOK dah lah penting
aaaaaaaaaaaaaargh!!!!

8 comments:

F a r i z z a i d I said...

ak pon mle2 x fhm dowh
tp last2 ble msuk
"sense of perception"
bru ak fhm..

senang lah..
cme nk sponsor diri tuk berdiri..
n explain tuh susah skit,,

AxL VoGa said...

kalu org yg jenis kepala hotak x masuk ngan TOK, mmg xkan masuk pah sudah la..haha
try la, survive and struggle hard..
ni kan IB, biaselah..HAHAH~!~!

Q said...

zati
aku pon x phm ape sbnrnye tok
evrytime after cls tok aku mcm wondering ape yg ckgu tu cbe ajr
n ckgu aku pnh ckp
klo lps clss tok bdk2 confuse,means die berjaya mngajar(smthng mcm tu lah ayat die)

shikin said...

tah kebenda knowledge tah.... bwek

humbleServant said...

fariz : totally agreed!!

che farhan : CEH!! perli nampak.
muahahaha~~

Q : OHH macam tuh ker..baik tidor terus dalam kelas haha...

shikin : jom bukak pose kat mid. mak aku bg pg ",

shikin said...

hari pe ek?? rabu?? cam seronok... yeay. xsaba2. kte g awl sket. dlm kol 4. pastu gerak jln2..nnt cop tmpt mkn awl2...hehhehe. tp mak ko kt wad. cmne?? spe nk msk bukak pose nnt?

arlina said...

kenape tok kite cm suke je. haha sbb mcm tak belajar. :| dok bercerita je. tpi bile masuk part theory mmg tido kot

humbleServant said...

shikin : nanti aku konpemkan.. rabu takleh kot. mak aku masih di wad.. tak sihat lagi, papehal aku col ko erk..apsal tak on9 kat ym?

arlina : haha..tuh lah ali..cg kita asyik ajar theory..arghhhhh.. tensen sbb ta paham