Tuesday, June 2, 2009

Tagged by Auni Koya

1. How old are you?

I shouldnt answer this question.
How young are you? Haha, ni baru aku jawab. 18 taun. muda lagi, hoho...



2. Are you single?

haha, soalan peribadi.i was, is n will be single. No kapel2. Badar kat TGB mmg hebat, sampai hari ni aku ingat kata2 ni...
Niat tidak menghalalkan cara.
Couple i2 haram.




3. At what age do you think you’ll get married?

B4 4O lah plg sure. Sapa mau jadi andartu. Kalu 25 dapat kawen, cantik tuh..haha


4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now?

Soalan tak tahan.. Nak kawen ngan sapa, hantu..hoho

5. If not, who do you want to marry?

ow nak tanya gak soalan ni erk. Saje jer kan sapa cipta soalan ni.
Aku nak akhwin ngan Ahmadinejad, tak pun imam masjid negara. Amacam??
Nak tanya lagi.



6. Who will be your bridesmaid or your bestman?

Hoho,kalau tak kisah aku nak chris evans jadi. Buleh tak, sape2 lah. Adik2 akulah, ok what.

7. Do you want a garden/ beach or traditional wedding?

TAK MAO. Aku nak save budget jer. Kat kfc buleh?? haha, akulah org pertama wat kenduri kawen akt kfc. Alamak!!! boikot2!!

8. Where do you plan to go for honeymoon?

Bulan jauh sangatlah, buat kat malaysia dah ah. haha.. tak yah honeymoon, simpan duit g umrah lagi baguihh.


9. How many guest do you think you’ll invite?

waduh, aku ajak sumer kenalan lah. Korang kan nak sangat tgk saper future husband aku. Tak terkecuali cikgu2. mai datang. rakan2 blogger jom[macam aku nak kawen esok jer,haha]..
wartawan?? kalau aku kahwin ngan pelakon lah. jemput2
..


10. Will that include your exes?

tak paham..haha

11. How many layers of cake do you want?

Takyah cake2 ni. Ni bukan sunnah nabi. Aku beli secret recipe, makan sorang2.. Nanti aku claim kat suami aku suoh bayar.haha..

12. When do you want to get married? Morning or evening?

Haha aku aku nak nikah pas suboh, sure tak ramai datang..hehe


13. Name the song/tune you would like to play at your wedding?

Aku dah lama rancang n. AKu nak jemput hijjaz buat konsert tyme aku kahwin. Surelah org datang bukan sbb aku kahwin, sebaba hijjaz datang.haha

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon/fork/ knife?

No no. Pakai tangan saja. Suap2?? nantilah aku pikir.haha

15.Champagne or red wine?

Tak kahwin pun takper. Pekejadah wine ni? haram lah dalam islam.


16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?

both no!! only after couples of month..kerja gila

17. Money or household items?

Apa dier merepek ni.

18. How many kids would you like to have?

Banyak boleh, sikit boleh. But I Prefer 5. senang nak control. Sorang aku anta tahfiz, sorang medic college, sorang jadi engineer. Lagi 2 , sorang ustaz sorang ustazah. matilah sapa jadi anak aku.haha


19. Will your record your honeymoon in DVD and CD?

Waduh, I need my own privacy {macam lah aku ni Madonna}

20. I want to know their wedding plan:

haha
yg aku nak sumer wajib buat erh!!

all my followers
fariz ko dah buat aku tau, takyah gedik buat 2 kali.haha

tapi kalu tak mo buat, tak pe ah
ekeke cam sedih jer...

especially shikin, aku nak ko buat..
wajib!!


kepada sahabat
actually aku nak sumer ala kadar. Bukan macam hollywood, berjuta2 dollar berabis untuk kahwen.
at last cerai~berai...nauzubillahiminzalik

haha, aku doh g tau kat mama ngan ayah aku
Aku nok nikah kat masjid wilayah... kenduri dalam dewan tu jer.
sebab nyer masjid wilayah tersangatlah indah. Bukan sebab siti nikah kat situ yer.
pastuh aku cakap ngan ayah aku nakwat kenduri kahwen kat kfc bleh tak..
ayah aku cakap, kalau ader pun aku lah org 1st..haha

nilah jadinyer kalau takder kerja..

17 comments:

-n.a.b.i.l.a- said...

wawawa..kawen kat kfc..bgs2 byk ayam!
nnt kawen ari jumaat tau..aku bace kat buku elok tuh haha..

btw,entri psl mimpi tuh aku dah delete tanpe sbb..haha

humbleServant said...

nabila : owh, cepatnyer ko reply entry aku.. ko wajib jawab tag ni..hohoho..
kawen ari jumaat, ok2 insya Allah..
(cam ta sabar lak nak kwhwin,",)

haha
ni mesti der sebab naper ko delete ni
hehe

Qalam Aisyiq said...

hahahha....

niyh mesti gatai nak kawen sgt niyh..hua3...

hee~~

eyh2...
ana kena wat gakk ea..??:D

humbleServant said...

Qalam Aisyiq : hoho..sebenarnya ana nak anti buat gak..
wajib2....
tak buat dosa ..hehe..
pandai2 jer buat hukum sendiri..
terpulanglah...

kalau takder kerja buatlah
ana nak tunggu sambong blajo lambat lagi

ni yg buat kerja2 tak berfaedah
p/s; kalau qalam aisyiq nak buat...
ana tak sabar nak komen..haha

F a r i z z a i d I said...

bertambah2 pahal badar tgb

kaw tuh plak,

mulut boleh bohong
tangan boleh tipu
hati tak boleh

F a r i z z a i d I said...

bertambah2 pahal badar tgb

kaw tuh plak,

mulut boleh bohong
tangan boleh tipu
hati tak boleh

@qiLah said...

ahahaha
hadoiii
lawak la bce ur tagged nie
x hbs gelak!!!

kenduri kat kfc...
COOOOOLLLLLLLLLLLll
msk malaysia book of record nie

qla nk jadi guest..bleyh mnyelit name dlm record tu nnt..ahah

humbleServant said...

fariz : hoho..tajam ayt ko!!
aku atk paham maksud ko..cam ank cari gaduh fariz..om gi boxer..haha.
aku maner pnah kapel..lillahitaala..

qilah : haha..dipersilakan datang,
ni atak bleh jadi ni..kene wat kat kfclah..haha

sumer bleh order set dinner plate jer..takyah combo!!

F a r i z z a i d I said...

hehe, tade
ko dah ckp
kaw x kapel
hehe (=

Qalam Aisyiq said...

Hahahaha..

xpa2..nty ana buat..
Bila ana buat..
Jgn tak komen taw..keh3~~

Papapun..
Hebat!! Fizt time dgr buat kat Kfc..
kua3..:D

humbleServant said...

qalam aisyiQ : kalau ana BUAT KAT KFC..TADE org komplen makanan tak cukup... keje giler buat kat kfc, takpe ah.. ana masak sendiri lagi baguih(macam sempat jer tyme kawen sendiri nak masak,haha)

shikin said...

sory..aku baru bkk post ko ni..ha nak sgt aku buat..aku da buat da pon..sengal je...ahahha.. mcm da jmp je jodoh.ekekkeke

humbleServant said...

shikin : hoho.... jodoh mmg ada cuma blom sampai... kalau aku dah jumpa jodoh pun, mana bleh kawen kak ooi... kan syarat mara...pelajar di bawah tajaan mara tidak dibenarka n berkahwin...

habislah kalau tgk syok belajar,
tiba2 datang jodoh..

haha jauh aku pikir..

aMie Maro0ko Chan said...

6. Who will be your bridesmaid or your bestman?

Hoho,kalau tak kisah aku nak chris evans jadi. Buleh tak, sape2 lah. Adik2 akulah, ok what.

wakakakka. chris evan haa x tahan btol!!!

humbleServant said...

amie : hoho..bajetlah chris evans tuh nak turun malaysia.. ni sumer sebab aku tgk movie push... ko dah tgk amie, two thumbs up lah!!

Nurzalikha binti Othman said...

kakak ku yg disegani,
alahai comel nye jawapan[nih tiru ayt dr tan ditransletkan dlm bm..
haha...

nikah lepas subuh?
seblom subuh ika serang umah akk!
[kalu di jemputlah]

nt ika kasik poster christ evan tampal blakang akk eh..kesana kemari bersama sama..so sweet!hahhaha

lastly,semoga akk dapat jodoh yg baik,dikurniakan cahayamata soleh solehah dan keluarga bahagia dalam keadaan sakinah dan mawaddah..amin..
[mcm la akk da nk kawen japgi]
haha...=)

humbleServant said...

oh2!!!!!
ni doa yg sangat bagus...
bukan setakat anak soleh dan solehah
malahan anak yg ramai
haha

(matilah aku nak give birth nanti)

mai2..
akak jemput semua
especially adik akak ni
lagi chomeyl dr akak
tp nak dtg b4 suboh
fuh giler semangat
haha

poster chris evans tampal blakang badan
huhu
kantoi nanti minat dier
",