Tuesday, June 9, 2009

bolehkah berCOUPLE??

Couple
Couple abu hanafiah Sesiapa yang hendak bermesraan, berkasih-kasihan, nak bermadu asmara dana, bacalah buku ini... buku yang tidak dipublishkan kerana tidak cukup modal. Semoga pengarang asalnya dapat pahala jariahnya. Amin.

11 comments:

cik bulan said...

fuhhh aku da bace.
10 page wey.

humbleServant said...

moon : haha, nih kat blakang surau dulu dah ader ah..ko tak baca erh?
huhu..thanks 4 reading ",

Qalam Aisyiq said...

SEdihnye...

tak leyh nak bace bnyak2 kali..
kang bocor paip....

hihi..

Rindu kat zati..^^,

AxL VoGa said...

crite ni aku tw dari tazkirah senior dulu..

papepun, aku anti-couple....

humbleServant said...

kak aisya : haha... bocor paip??
g panggil plumber..
^^,
kalau rindu2,
jom makan budu..
haha

AxL VoGa : ceta ni mmg dah tersebar luas,mari join aku anti-couple..haha
tapi mana bleh anti, kita dakwah lah",

Wal said...

haha cte ni kt board blkg dulu!

~kapel itu mbuang mase dan tenaga~

F a r i z z a i d I said...

aku malas nak bce
boleh tak ? **haha

aku dah pnah terbace dulu
tuh yang malas.

yelah, aku masih blum couple
spe nak ?? haha

humbleServant said...

syawal : yup!! credit 2 badar, gud job.. aku tahu mestilah ko dah baca,
mmg kapel membuang masa dan tenaga tp so far ko or aku maner penah kapel..
haha

fariz : tape2!! aku dah baca dekad 5~6 kali.syok!! haha, meh kita sume kapel lps kahwin.. haha

Wal said...

bwatpe kapel lpas kawin.
kawin jela. wakaka

humbleServant said...

syawal : aku tahulah ko dah ta sabar nak kahwin..
ko kan nak bakal wife ko ustazah..
dan bukan 1 skolah dan of course lg muda dr ko
(alamak bocor rahsia)
haha
dah jumpakah sheikh??

Anonymous said...

Solar eneragy is the future for the world.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar courses[/url]