Monday, September 14, 2009

handphone baru

aha
nih lah fon baru aku
aku tahu tak secanggih mana

.

tapi ok lah








ni plak dari sudut pandangn blakang
mmg saling tak tumpahlah rupa dia



tapi
maafkan aku
aku terpaksa meninggalkan ko
wahai fon lama
dah ah speaker asyik rosak
tension kawan2 kol
plus hang takder memory
haha
gudbyE

BYE FON LAMA",

15 comments:

auni izzati said...

wow, smart sey fon baru. koya tak canggih. hehe.
weh kalo aku tengok fon lama ko dalam gamabr nak compare dgn ko punya betul betul mmg lain gila ah. tapifon tu lah yangbanyak ko kaco orang kan.hahahaha..

aku nk mintak fon baru jugak tapi next year ah, masuk degre.muuahahaha

humbleServant said...

haha, mintak jerlah skang

teringat dgn fon tuh lah aku berkenalan dengan dia

ah tuka fon baru
bina hidup baru

ikhwana syuhada said...

janji ade phone ..boleh kol n sms hehehehe kredit ade ke tak tuh :) .

...zUlaIkHA... said...

wah..alhamdulillah..akhirnya impian ntok memiliki hp baru terlaksana jua...

heheheh..gne duet sape tu???

humbleServant said...

ikhwana : ada2!!tapi dan nak abes",
topupkan..plzzzzzzzzzz

kak aziani : duit sendiri ah,tapi separuh duit ayah..hehe

shikin said...

sian henset nabi adam ko..kene buang dah. hahah..

humbleServant said...

mine "nabi adam" henset's much more better than biha's

hahahahaahha~~~

alaq ashiqin said...

zati!!!!!!!!!!!!!
jelesnyer...
nak gak hp baru....
tak aci!!!!!
hp kite pown slaloo wat prangai....

Wal said...

wah.
baru.
boleh la order mknn cpt sket kn.

haha.

humbleServant said...

kak alaq : gunalah duit mara..pelaburan yg terjamin
hehehehehe..

Syawal : ner ko tau nih?
haha..tak yah susah,mcD,SEcret recipe, pizza hut, domino 5 minute jer dr umah..jalan kaki jer ah

AWNSAWLN said...

tak canggih lah sgt -_______-

humbleServant said...

hehe~~

F a r i z z a i d I said...

bestnye, hp bru!!
hp ak rosak..

tp ak pakai yg bekasan ayah ak pnye je ;(

F a r i z z a i d I said...

bestnye, hp bru!!
hp ak rosak..

tp ak pakai yg bekasan ayah ak pnye je ;(

humbleServant said...

fariz : beryukur dengan apa yg ada..[mudah berbicara..haha]

gunalah duit mara kasi
jgn guna sumer
sikit2
k?