Monday, September 7, 2009

debat anjuran gncc

insyAllah
pada pagi ini
selaku third speaker
akan berentap
.
.
usulnya nampak simple
tapi complicated tol
CINTA REMAJA PEMANGKIN KEJAYAAN
oh man!!
dahlah seumur hidup aku ini kali ke2 aku berbahas
bukan cam Nasron ngn Piqah
mmg dah selalu bahas
.
.
takper2
aku akan buat yg terbaik
semoga pada pagi ini
lidahku lancar
pemikiranku tajam
untuk membidas hujah2 mereka
.
.
.
btw
nih ak nak tunjuk idola aku
giler power ah style dia bahas
respect ah
ntah baper umo dier skang


7 comments:

AxL VoGa said...

haha..aku yg organize debat tu..mengancam x tajuk die?? huhu..

btw, name mamat tu daud..ex-SAINA n pndebat UIA....

ikafantasi said...

ahaha...
kak zati ku syg ;))
semoga berjaya eh...
uh2!!
tips2 nk debat en...
seru nama ika 3x puh kanan puh kiri..
jgn kata pihak lawan..
juri2 dan para hadirin tgkap lentok..
hahahaha;))
lap u lah muah muah...
smoga berjaya eh kak!

humbleServant said...

che : saina tuh per?
btw, aku dah menang..ekekeke~

humbleServant said...

ikafantasi : oh2!! ajaran sesat
haha

...zUlaIkHA... said...

congratz my dear...

akhirnya menang gak...(^_-)

walaupun terpaksa menghadapi konflik tajuk di situ...

auni izzati said...

hehe. meh aku teka first time ko debat time kat plkn kan? time tu ko call aku waktu tu aku ade test pizik esoknye kan? hahah

humbleServant said...

kak aziyani : alhamdulillah.kan best kalau ada kat situ ",

auni : haah,aku pun dah lupa beb.ekekkee~